Thursday, December 3, 2009

sekapur sirih dari NPGK

tahniah dengan kemunculan PBB versi blog..dengan kemunculan versi blog ini, PBB kini telah melebarkan sayapnya dengan jumlah ahli yang mencapai 100 ++ angka..satu peningkatan yang memberangsangkan dalam jangka masa tak sampai setahun penubuhannya..

walaupun usaha ini nampak sukar dan tak masuk akal, tapi gua harap ahli-ahli akan terus menunjukkan minat bagi menaikkan dan seterusnya memartabatkan scene PBB di persada blog-blog tempatan seterusnya di mata dunia..

jangan pung-pang-pung-pang, komplen situ sini, kerja tak jalan..

walaubagaimanapun, buat masa sekarang gua terpilih untuk in-charge mangsa-mangsa banjir di kawasan penempatan-penempatan rendah yang dinaiki air..gua mungkin akan membuat come back selesai in-charge mangsa-mangsa banjir..

akhir kata, grow up PBB!! prove some..

yang benar,
Naib Presiden Gila Kuasa

8 comments:

BudAk hijAu said...

cayalah...NPGK dah bersuara..aku ingtkn die dh tengelam dlm banjir skali..hehehe..

yeaaah..ibu jari utk PBB!

Darkk said...

Gua datang komen.

Kecewa jugak bila tengok Blog gua takde dalam bloglist.

Letak shoutbox weh. Buleh bergurau senda dengan MR BLIND.

Hazirah.Mahadzir said...
This comment has been removed by the author.
Admin.PBB said...

Darkk,
maaf.
ralat.
akan diletakkan.

macha_sezs said...

eh. aku admin jugak ke?

ahaha~

♣ haNie ♣ said...

aku syak macha bkl jd gila kuasa yg ketiga..

hahaha..

macha_sezs said...

hahaha~

Edi ni patut sangat dah kena guling.

hahahaha~

BudAk hijAu said...

edi 2 dh kne guling dulu.tp sb die gile kuasa dah naik blk dah..

 

blogger templates | Make Money Online