Monday, February 8, 2010

Rumah Hantu.

AJK-AJK sekarang pesen mengelat kemain.
tetiap kali meeting nak demand ada mee goreng lah,pizza lah..meeting ke laut.
tsk.

bila nak meeting lagi woi?
itu hari kemain orang tua Blind dok pungpang macam-macam!

ni Editor mana??
Editor,sila lapor diri A.S.A.P!

Bendahuruhara,
cukup la sikit-sikit deting dengan makwe-makwe tu..
bawak-bawak le makwe tu pegi rombongan PBB sekali meh!

AJK Tugas-Tugas Khas,
sila pantau pergerakan AJK-AJK PBB ni..mengelat kemain!




Setiausaha nak buat surat rombongan pun tak boleh sebab takde meeting lagi dan persetujuan semua pihak.
haihz.


bergerak!

6 comments:

BudAk hijAu said...

apa cerita?

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

ajk politik wang tu

ikanpari said...

organisasi PBB, dah huru hara dengan masalah so-siallll yang berpanjangan...ahak ahak

paiseh said...

sila buat aktiviti secepat mungkin.. apa2 lah..
kalu tak gua lompat parti!

ayampinko said...

wei mana fanzine tu.. aku tak dapat pun..ader ker tak der..
aper citer korang nie.. sonyap sunyi je.. mask PAS la macam nie..

HazirahMahadzir said...

ah,gua dah lama kecit hati dengan pembuatan zine ni.
tsk.

 

blogger templates | Make Money Online